Kranar & Traverser

Svängkranar

Programmet omfattas av både pelare- och väggsvängkranar. Arm av dels lättprofilskena med en kapacitet på 40 - 2000kg och dels med en arm av I-balk med en kapacitet på 50 - 10000kg erbjuds i detta breda sortiment. Finns även med elektrisk rotation och "vikarm".

Vårt breda program omfattar även bockkranar och portabla kranar i aluminium som kan belastas från 500 kg till 3 000 kg.

Ett smidigt val av lyftanordningar!

Lättravers

Vi erbjuder även Telferskena och Lättprofiltravers med en kapacitet på 125-2 000 kg. Traversen kan levereras i normalutförande, extra lågbyggd samt i 2-balks-utförande. Såväl telferskena som travers finns i odrivet och motordrivet utförande.

Leverantör av utrustning för strömtillförsel till rörliga maskiner är Normaf. Vi erbjuder även kabelvagnar för rund kabel och plattkabel, som löper i profilskena alternativt på en stållina.

Med upphängning i svängkran eller skena ökas arbetsområdet väsentligt. Gör ett smart val av lyftkomponenter – anlita Svealyft och rådfråga vår kunniga personal!

Travers system för skåpbilar med lastkapaciteter från 200 kg till 500 kg. Med teleskopering och rotation. Infästnings bågar finns för de flesta förekommande bilmodeller såsom VW, Renault, Fiat....